marți, 31 ianuarie 2012

Salata de cus-cus cu rosii si nuca


4-O salata usoare si totusi satioasa

Ingrediente:
-Doi pumni de cus-cus,
-o rosie,
-un dovlecel,
-castravete verde,
-ceapa verde,
-ulei de masline,
-curry,
-condimente pentru salata,
-zeama de lamaie,
-o jumatate de lingurita de miere,
cativa mieji de nuca.(10-12 )
Mod de preparare
Se fierbe cus-cusul si spala in apa rece.Se taie rosia si castravetele verde in bucati marunte. Se taie dovlecelul in cubulete si se rumeneste intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline. Apoi se amesteca toate cu ceapa verde taiata bucati mici, curry, condimentele,miezul de nuca, peste care se toarna sosul obtinut din zeama de l o jumatate de lamaie cu miere.

Aceasi sursa-prietenele mele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu