luni, 11 iulie 2011

Un altfel de papricas sau tocanita de ceapa!

E o mancare care se prepara rapid si este foarte gustoasa!

Avem nevoie de:
-1.kg.ceapa
-1/2 ceasca de ulei
-1 lingura sare
-1/2 lingurita piper macinat
-1/2 ceasca de apa
-1lingura de faina amestecata cu 4 linguri de lapte
-500 gr.smantana
-1/2 ceasca verdeturi tocate(patrunjel verde,marar)

Preparare:
Se curata si se taie ceapa felii subtiri,se caleste pana devine sticloasa,se adauga sarea,apa si se lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minuie.Se adauga verdeata,piperul ,faina si smantana.Se serveste cald langa cartofi natur,cartofi piure,paste,mamaliguta.

Pofta buna!
Sursa-caietul meu cu retete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu