luni, 25 iulie 2011

SUFLEUL, UN PREPARAT SANATOS , PE GUSTUL CELOR MICI SI MARI!


Alege legumele din care doresti sa faci sufleul,




-cartofi,
-broccoli,
-morcovi,
-spanac,
-conopida etc.
Se fierb legumele in apa cu sare,se strecoara,se lasa sa se raceasca,se amesteca  cu 2-3 oua intregi batute cu o lingura de faina si 3 linguri de smantana sau iaurt,verdeturi tocate marunt.
Se pregateste un vas termorezistent uns cu unt si presarat  cu pesmet ,se toarna amestecul de legume cu oua,se presara deasupra cascaval ras si 50 gr. unt  si se da la cuptor la foc potrivit 20-30 minute.Se poate servii cald sau rece.
Poate constituii un pranz sau o cina savuroasa, usoara.
Dupa preferinta se poate combina si cu carne de pasare, curcan sau sunca taiata cuburele sau fasiute .
Se serveste alaturi de o salata de sezon  sau un dressing din iaurt cu verdeturi.




Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu